diumenge, 5 d’octubre del 2008

II Fira de teatre per a xiquets i xiquetes

Com sabeu solem rastrejar la web de quan en quan per conéixer que és el que es cou a la nostra ciutat perquè de vegades la informació ens arriba ja quan l'esdeveniment està a punt de concloure. És així com hem tingut notícia de la II Fira de teatre per a xiquets i xiquetes CONTARIA i com que la nostra missió és tenir-vos informats ací us posem l'enllaç.
La idea és bonica i seria una llàstima que només s'aprofitaren uns pocs "professionals". No trobe per cap lloc com pot participar el gran públic (a no ser que estiga reservada per a programadors només). I a més, la programació és d'aquelles editades en PDF que t'has de creure que és molt bona amb només el títol. Quina llàstima d'hipervincles (sí home, eixos links que es posen a les pàgines web per tal d'informar-nos amb un sol click de que va el grup de teatre que ens interessa!). Això és el que hi ha!
El que sí està clar, és que als espectacles de carrer (a no ser que canvien molt els horaris a última hora) hi podrem anar tothom, no! Bé, intentaré informar-me i ja us diré com podeu assistir els afortunats que tingau lliure algun dels matins o de les vesprades a primera hora. La resta feu el que pugau i llegiu de moment la publicitat que és molt suggerent:

Pels teatres, carrers i sales desfilaran més d'una vintena de companyies que representaran els seus espectacles en el marc de CONTARIA.
  • Teatre per a xiquets i xiquetes de totes les edats, teatre familiar, teatre de carrer...
  • Activitats per a professionals, conferències, taules redones, debats...
  • Les Arts Escèniques dedicades a xiquets i xiquetes en una intensa setmana de la tardor mediterrània.

3 comentaris:

Jesús Ge ha dit...

La primera edición fue hace dos años. Y nosotros nos escapamos una tarde a la Plaza del Patriarca con un grupo de alumnos a ver a los Titiriteros de Binéfar. ¡¡Fue muy divertido!!

Pero ya aquel año se anunció poco. Casi no nos enteramos. No se si es que lo montan por justificar los presupuestos y luego no le dan difusión.

Gracias Toni por contarlo. Miraremos con detalle la programación e intentaremos ir.

Jesús Ge ha dit...

Ya encontré un PDF con toda la programación.
Mirad a ver si os interesa algo.

http://www.sarc.es/userfiles/file/contaria/prog_cast2.pdf

Saludos.

Xaloc ha dit...

Ahora ya han ampliado con toda la información:

http://www.sarc.es/contaria/programacion.htm