dimarts, 21 d’octubre del 2008

Mostra de Pallassos de Xirivella

Torna la Mostra Internacional de Pallassos de Xirivella (Valencia) i contribuir amb la nostra finestra a que més gent conega aquest festival de teatre de pallassos que xino-xano i amb la voluntat de voler fer bé les coses ja s'ha guanyat un lloc en el cor dels espectadors valencians.

Any rere any els amants de la cultura i l'humor es donen cita a Xirivella a la recerca del Saló d'Actes de l'Ajuntament. Done fe perquè molts d'ells passen per la Casa de la Cultura a preguntar-nos on es troba el teatre. Mira que no llegir, i això que la pàgina que intenten fer l'equip de programació cada vegada és més completa i detallada. Com han de ser les coses quan es cuida al públic, al qual no es fidelitza així com així -per molt barates que es posen les entrades (mireu que les de Teatres de la Generalitat cada vegada es troben més barates a Atrapalo i ni amb aquestes tenen la repercusió de públic que seria d'esperar)- sinó amb accions que ajuden a que la gent, el poble senta com a propi un festival o qualsevol oferta cultural.

A més, enguany el nostre amic Jesús Marco el de "Los colores de la voz" serà l'encarregat d'obrir la mostra amb l'enginy, la vis còmica i la subtilitat que el caracteritzen.