diumenge, 1 de juliol del 2012

Valèntia


A l'Espai Inestable es pot veure Valèntia. Després de de "Zero responsables" una altra obra de teatre compromés, enguany un col·lectiu d'actors, autors i gent de teatre encaren en clau teatral els problemes pels que travessa la societat valenciana actual amb totes les retallades en sanitat, educació i serveis bàsics.


textos xavier puchades, patricia pardo, paco zarzoso, jaume policarpo, maribel bayona dirección eva zapico, laura useleti, cristina cervià, xavier puchades, paco zarzoso.
disseny gràfic po poy projecte veus

Valèntia és la primera obra de veus. Naix d'un context comú, valència, amb la intenció d'explorar les contínues i indiscriminades retallades en els nostres drets socials, molt semblants a les que afecten ara mateix a altres països del món. Per aquesta raó, l'obra transita per la crisi que pateixen serveis públics indispensables com la sanitat, l'educació, l'assistència social o la seguretat ciutadana, retallada per les pròpies forces de seguretat, que reflecteix el menyspreu i crueltat que el poder pot acabar infligint sobre els ciutadans.