dissabte, 6 d’agost del 2011

Materia prima de La tristura al Sagunt a Escena

S'han ficat en contacte amb nosaltres uns seguidors del nostre blog perquè creuen que al professorat de dramatització-teatre ens pot interessar especialment una de les obres que es presenten a Sagunt A Escena. El dia 11 d´agost s´estrena Materia Prima de La Tristura. els arguments que ens conten són els següents:

Aquesta proposta escènica supossa un nou camí per a les pràctiques escèniques on l'educació i el teatre esdevenen ferramentes fonamentals per al procés de formació dels individus de qualsevol comunitat. Els actors tenen al voltant de 10 anys i aporten una reflexió sobre els vincles intergeneracionals i les relacions personals que completa la trilogia de la companyia Educación Sentimental. Espere que siga del vostre interés i que pugau gaudir de la peça. Disculpeu les molèsties i moltes gràcies per la vostra atenció. 


Nosaltres ja ens havíem fet ressó al post Teatre i educació al Festival Sagunt a Escena però amb tot aprofitem l'oferiment de Ricardo Gil i us insistim altra vegada perquè no us perdau l'obra.