dimecres, 26 de febrer del 2014

TPK: Primera fase superada

 "El teatre Playback utilitza la música i el teatre d'improvisació per transformar les històries d'una audiència en l'art del teatre" Jonathan Fox


Hem aconseguit superar esta primera fase o etapa per possar en marxa esta xicoteta comunitat que és TPK Inestable.

El dilluns per tancar esta primera tanda de representacions ens va convidar Burjassot Radio al seu programa "De rondalles i mentides" dial 93.8, per parlar de TPK "un art efimer en escena però perdurable a les conciències". 

Les convidades varen ser Aurora Obrer, Raquel Monferrer i Pilar Ortega, totes elles gradudades del postgrau en pedagogia teatral de la Universitat de València. Per una banda, Aurora va parlar del seu rol de narradora durant la representació de la setmana pasada i com el fet de veure representada la teua història enllaça en la vessat teapeutica del TPK.

Per altra banda, Raquel, va parlar del taller que realitzà durant el treball d'investigació del postgrau sobre TPK amb aturats i de l'original presentacio del treball de fi de postgrau per explicar els elements del TPK.  Per últim, Pilar va parlar dels origens del TPK i de les pròximes representacions en Espacio Inestable que seran el pròxim 31 de març, 7 i 14 abril. Si voleu escoltar l'entrevista de primera mà, ací la teniu, comença sobre el minut 16. 






L'última representació, per ara de TPK, els actors demostraren la seua evolució cap una molt bona escolta activa de les històries que conten els narradors i  que els ajudà a representar l'esencia del sentiment que varen trasnmetre els narradors. Per finalitzar, agrair com no, a l'alumant de l'escola de Magisteri de València, que va vindre a veure la representació i les seues aportacions en el posterior col·loqui que tingue lloc després de la representació. Per donar uan miradeta a les fotos clica en l'enllaç.