diumenge, 2 de juny de 2013

Festival de Teatre: Mislata, art al carrer

Mireu per ahí va Maldonado, un artista!
Algunes de les característiques de la cultura a la Mediterrànea impliquen convivència, festa i accesibilitat a tots els públics. Aquest requisits els compleix de sobres el nou Festival de Teatre MAC "Mislata, art al carrer" i a més incorpora els aspectes de visió de futur amb els tallers de formació actoral que li donen caràcter d'escola d'espectadors c. Estem davant d'un festival que per sensibilitat, saber fer i bona acollida entre tota mena de públics, ens agradaria que tinguera una llarga vida. Ja sabem que els camins de la cultura són inexcrutables però el MAC no està disposat a deixar cap element a l'atzar i ha pensat en tots els elements que fan d'un festival un fenomen social:

  1. Fomentar la cantera implicant als més menuts.
  2. Tallers per als joves per descobrir la dimensió lúdica i social de les arts.
  3. El voluntariat per l'art i el teatre per tal de fer un pont entre els artistes invitats i els ciutadans de Mislata.
  4. La utilització de les xarxes socials per a implicar als més cibernètics.
  5. La reflexió sobre ciutadania activa per mitjà de les arts.
  6. ... I un llarg etcétera que us invitem a descobrir... en la seua acurada pàgina web MAC.
Per a la gent que us agrada descobrir propostes culturals ben dissenyades i grups de teatre que arrisquen ahir disfrutarem molt amb l'actucaió de Ganso & Cia i amb MEDIOPELO:

Un exercici de supervivència en els temps de crisi. Aníbal Maldonado dóna la seua dignitat al món de l’espectacle per a tirar endavant els seus. Un home decidit a alçar el cap convertit en artista de varietats, en showman, en animador, en una nova estrella. Encara que sense talent, sense idees, sense mitjans només pot fer un espectacle de “mediopelo”. Dels creadors de Renato, arriba este nou espectacle de carrer. Una comèdia excèntrica, dinàmica, entranyable i inevitable. Una proposta de clown per a tots els públics, i molt especialment per a les persones.