dimarts, 25 de març del 2008

TALLERES ESCÉNICOS EN LA POBLA DE VALLBONA

La Escola Municipal d'Arts Escèniques de La Pobla de Vallbona, dirigida por nuestro entrañable amigo Miquel nos envía información de los Talleres Escénicos 2008. Comienzan esta semana con un taller sobre iluminación y luego, cada sábado, continuará con Animación Infantil, Hip-Hop y Técnicas de Clown.


Il·luminació escènica (27 Març, dijous) per Ximo, tècnic Casa Cultura de la Pobla
Taller pràctic on s´exposaran els elements bàsics i essencials en il·luminació. Els participants descobriran les diferents possibilitats tècniques i podran contrastar i posar en pràctica algunes habilitats en l´àmbit de la il·luminació. Sessió experimental d´aprenentatge i d´aprofitament espacial escènic.


Animació Infantil (05 Abril dissab.) per Miquel Caramel, latitella Serv. Educatius
Divertiment, provocació, voluntat, curiositat, descobriment. Què ens separa de la realitat infantil? Tots i totes portem un xiquet/a dins, però ens costa molt mostrar-lo. L´animació es un món obert on caben molts tipus de propostes i on la participació col·lectiva es el principal element. En este taller es presenten diferents tipus de recursos i dinàmiques essencials per a posar en pràctica una divertida sessió suggestiva e interessant per als més menuts. Tot això, amb tècniques i accions compartides que desperten l´interès i la col·laboració grupal.


Hip-Hop (19 Abril dissab.) per “Andreu” del grup RapSodes (Camp Turia)
El taller presenta una visió global de la cultura hip-hop i les seues tècniques creatives doncs ha revolucionat la música popular en les últimes dècades i s’ha instal·lat com un dels estils preferits de la joventut. Els assistents comprendran millor les diverses vessants la cultura urbana, aprendran els recursos i mètodes per a “rapejar”, desenvoluparan la seua tècnica escrita, i les seues aptituds expressives i comunicatives. Cada alumne elaborarà i gravarà una composició pròpia, sent aquesta una excel·lent ocasió per a treure allò que cadascú porta a dins. Diuen els entesos que cantar veritats a ritme de rap et allibera i et deixa com nou.


Clown (26 Abril dissab.) per “Fideo” de Engrata cia Teatre (Alzira)
“EL CLOWN I LES EMOCIONS”: Es tindrà com a principal objectiu el descobriment dels límits emocionals. Per mitjà d'exercicis senzills anirem aprofundint en diferents estats emocio-corporals: alegria, tristesa, ràbia, amor, odi, incomprensió, etc. Descobrirem com ens sentim per a poder així comprendre'ns millor i entendre les emocions, tenint la possibilitat d'actuar d'una manera positiva. Donem amb açò la possibilitat, de ser més autocrítics i amb això “més independents”. Tot això per mitjà d'actituds còmiques i divertides, aprenent dels nostres errors, sent humils, estant desperts i observant-nos.

Para más información, visita la página web de Kasiopea.