dissabte, 7 de juliol del 2007

Non solum


Mentre preparàvem les XII Jornades de Didàctica de la Dramatització del CEFIRE de Sagunt estiguèrem intentant portar l'espectacle NON SOLUM per a la cloenda i Sergi López gràcies a la mediació de Jorge Picó (de Ring de Teatro) s'havia interessat per la nostra proposta de formació continua i estava fins i tot disposat a fer una xarrada sobre la importància de tindre una escola de referència com és el seu cas i de Jorge que són de l'escola Jacques Lecoq. No va poder ser per un problema de dades. Les eleccions era impossible canviar-les i els locals públics estaven tots ocupats.

Aquesta nit gràcies a la XVI Gala de Premis de la cartellera Túria podrem gaudir de l'espectacle. No s'ho podeu perdre, aquest és un espectacle dels que marquen. Un referent que ens permetrà enriquir la nostra cultura teatral.

Sinopsi
Segi López i Jorge Picó de nou junts presenten una comèdia existencial "Non Solum". Un home desesperadament es multiplica per respondre una pregunta: què està passant ací? I mentre nosaltres riem, a un d'ells li agafa per riure sense motiu. Un altre canta una cançó. Un altre ens explica la seua primera vegada amb un extraterrestre. La resta s'enfada en adonar-se'n que tots són un mateix. Viatgen junts amb una dona adormida dins d´una caixeta. Camí del paradís, on sembla que totes les preguntes tenen resposta i el dolor existeix només una miqueta. En el seu trajecte l'acompanya algun bolero, la guitarra d'en Sandoval i un nas de plàstic enganxat a unes ulleres de mentida. El seu destí és dubtar relativament de tot en absolut. Què passa? No em creuen?
Damunt n'hi ha un que s'empenya en aclarir-nos que les coses són com són i punt! Per cert com són les coses? Som diversos o som iguals?